Coaching ModernFit

Coaching door ModernFit is altijd maatwerk. Het is afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van de klant. Het kan varieren van intensieve persoonlijke begeleiding tot vrijblijvende richtlijnen op afstand.
Op basis van een persoonlijke intake zullen de verschillende opties bekeken worden waarin ook de locatie en de financien worden meegenomen.De coaching zal altijd een langere termijn betreffen, omdat dit nu eenmaal het geval is bij een stapsgewijze gezondheidsverbetering.
Wil je meer informatie, kijk dan bij contact.

De coach

ModernFit is een éénmansbedrijf van Martin Drost, 56 jaar oud. Ik ben al meer dan 30 jaar actief in de sport (bergsport en wielrennen). Gedurende die tijd heb ik veel gefietst en geklommen en vele avontuurlijke tochten georganiseerd. Ik heb me in al die jaren een gezonde leefswijze aangemeten waardoor ik nu nog op hogere leeftijd gezond en fit ben. Natuurlijk heb ik niet alles in de hand om gezond te blijven, maar ik heb wel geprobeerd datgene te doen waar ik zelf invloed op.
Kennis op dit gebied heb ik vergaard door heel veel hierover te lezen, dit te combineren met mijn eigen praktijkervaring, te leren van specialisten op dit gebied en vooral om mijn praktische kijk en logische denken er op toe te passen.
Ik ben een man van de praktijk (meten is weten) en ga voor kwaliteit en continue verbeteren. Daarbij schuw ik niet om ook mijn eigen comfortzone te verlaten om nieuwe dingen te kunnen leren en nieuwe grenzen op te zoeken. Als manager heb ik vele jaren ervaring in leiding geven (ik ben afgestudeerd in de chemie en bedrijfskundige informatica), weet ik mensen goed te motiveren en te stimuleren om zich verder te ontwikkelen. Verleden jaar heb ik een diploma voor wielrentrainer bij de KNWU gehaald en ben ik als wielercoach schaatsjunioren gaan trainen. Het was voor mij een leerzaam, maar vooral enorm leuk traject, om met jongeren te werken. Voor mij de zoveelste bevestiging hoe stimulerend het kan zijn om nieuwe grenzen en uitdagingen op te zoeken, ongeacht je leeftijd. Het maakt je jonger, dynamischer, flexibiler maar ook dankbaar dat je je ervaring kunt overdragen aan jongeren.

Ik wil mensen graag helpen gezonder te gaan leven, want ik weet uit eigen ervaring hoe mooi het is als je nog fit bent op oudere leeftijd en hoe leuk het is om dan nog acief bezig te zijn.

Volmaaktheid wordt niet bereikt wanneer er niets meer kan worden toegevoegd, maar pas wanneer er niets meer kan worden weggelaten