Lezingen over de gezonde levenswijze

ModernFit verzorgt lezingen op maat over alle aspecten van een gezonde levenswijze. Op verzoek kunnen specifieke onderwerpen extra belicht worden, zoals bijvoorbeeld 'de zin en onzin over superfoods' of 'moet ik nu echt zoveel gaan sporten om gezond te gaan leven?'.
De lezingen van Modernfit zijn voor iedereen begrijpelijk en bevatten veel 'boerenverstand'. Op logische en soms humorisische wijze worden veel facetten van een gezonde levenswijze belicht. Het doel van mijn lezingen is voornamelijk om mensen te inspireren gezonder te gaan leven, al zijn het maar eerste kleine stapjes. Want elke grote reis begint tenslotte met een kleine eerste stap.


Lezingen over spannende tochten

ModernFit verzorgt ook lezingen over spannende en leuke groepsuitjes van particulieren of bedrijven. Survivals in Schotland, langlaufen op IJsland, klettersteigen in Oostenrijk of mountainbiken in de Harz. Of een speciale lezing over 30 jaren fiets- en klimavonturen, leuk voor fietsvrienden die inspiratie willen opdoen voor leuke uitdagingen of gewoon een avondje willen genieten over rare avonturen met de fiets. Zoals fietsen door de zee naar Ameland, de elfstedentocht fietsen over het ijs of mountainbiken naar het dak van de wereld in de Himalaya.


De duur en de kosten van de lezing zullen in onderling overleg worden vastgesteld en zullen afhankelijk zijn van de locatie, de grootte van de groep en de draagkracht.

Volmaaktheid wordt niet bereikt wanneer er niets meer kan worden toegevoegd, maar pas wanneer er niets meer kan worden weggelaten